• MUTAPRINT će oblikovati web prezentaciju koja će Vas predstaviti pozitivno od prvog kontakta, govoreći jasno šta Vaše preduzeće ili organizacija zapravo jest...

  Web Dizajn
 • Grafički design je vrsta primjenjene umjetnosti koja najčešće uključuje kombiniranje tipografije, ilustracije, fotografije i štampe kako bi se vizuelnom komunikacijom prenjela neka ideja ili poruka, u svrhu informisanja, uvjeravanja ili educiranja.

  Grafički dizajn
 • Multimedija je zajednički naziv za medije koji kombiniraju više tipova pojedinačnih medija, da bi se stvorila jedna cjelina. U običnom govoru multimedija najčešće znači interaktivni računarski projekat u kome se koristi film, tekst i zvuk, kao što su npr. interaktivne enciklopedije, obrazovni kompakt diskovi, DVD-i, prezentacije, CD-i, reklame, spotovi, itd. CD (DVD) prezentacija je izvrstan elektronski katalog.

  Multimedija
 • MUTAPRINT hosting je najpovoljniji hosting na brzim, stabilnim i dostupnim webhosting serverima uz mogućnost samostalnog administriranja putem control panela, sa svim potrebnim funkcijama organiziranim i preglednim za korištenje...

  Hosting & Domene
 • Fotografija je tehnika digitalnog i hemijskog zapisivanja prizora iz stvarnosti, na sloju materijala koji je osjetljiv na svijetlost koja na njega pada.

  FOTOGRAFIJA
 • Veoma važan faktor imidža Vaše kompanije je kvalitetan štampani materijal. Ako Vaša firma nema logotipa, otvorenu su Vam sve mogučnosti za kreaciju jednog logotipa kao baze njenog Corporate dizajna. Pored uobičajenog štampanog materijala, kao što su memorandumi, koverte, podsjetnice, za Vas štampamo prospekte, brošure, rezglednice, kalendare, kataloge, poslovne mape i slično.

  Štampa
 • Zahvaljujući svakodnevnom radu i iskustvu u okviru IT, u poziciji smo da Vama i Vašoj firmi ponudimo kompletnu i profesionalnu uslugu. Ako Vaša firma već posjeduje računare i neku ranije razvijenu IT strukturu, a nema osobu koja se bavi isključivo tim poslom, vrlo brzo možete doći u poziciju da Vaš sistem radi sporo i nepouzdano, te postane loša investicija.

  OS I MREŽA
CMS sustav

CMS sustav

Pored lijepog izgleda vaša web stranica će biti funkcionalna i pregledna sa svim naprednim opcijama moderne web tehnologije.

SEO Marketing

SEO Marketing

Optimizacija web stranice za Google tražilicu. Vaša web stranica će biti optimizirana u skladu sa Google standardima.

Stampa

Stampa

Veoma važan faktor imidža Vaše kompanije je kvalitetan štampani materijal. Otvorenu su Vam sve mogučnosti za kreaciju jednog logotipa.

Održavanje OS i mreža

Odrzavanje OS i mreza

Zahvaljujući svakodnevnom radu i iskustvu u okviru IT, u poziciji smo da Vama i Vašoj firmi ponudimo kompletnu i profesionalnu uslugu.