Zahvaljujući svakodnevnom radu i iskustvu u okviru IT, u poziciji smo da Vama i Vašoj firmi ponudimo kompletnu i profesionalnu uslugu. Ako Vaša firma već posjeduje računare i neku ranije razvijenu IT strukturu, a nema osobu koja se bavi isključivo tim poslom, vrlo brzo možete doći u poziciju da Vaš sistem radi sporo i nepouzdano, te postane loša investicija. Kako se to ne bi desilo, mi Vam nudimo stručnu pomoć kroz ugovor o preventivnom održavanju koji će riješiti taj problem.

Po sklapanju ugovora naši iskusni serviseri provjeravaju trenutno stanje Vaših računara, prateće opreme i računarske mreže, popisuje komponente, pravi tehničke kartone i pečati računare. Cijena godišnjeg održavanja regulisana je ugovorom, a zavisi od toga što je sve obuhvaćeno. Plaćanje je mjesečno.

Moguće su dvije vrste ugovora preventivnog održavanja: djelimično i kompletno. Djelimično održavanje je riješenje koje pokriva sve probleme na Vašim serverima, dok se intervencije na radnim stanicama koje nisu obuhvaćene ovim ugovorom tarifiraju prema cjenovniku. Sav hardver i software koji je potreban se naplaćuje posebno. Obuhvaćeno je: Telefonska podrška, Verbalni savjeti o daljim intervencijama i nadogradnji postojeće IT strukture, On-line provjera servera (gdje je to moguće), Ažuriranje zaštite, Provjere bezbjednosti, Automatska procedura za arhiviranje, Popravke i provjere na licu mjesta kada je to neophodno.

Kompletno održavanje je riješenje koje pokriva sve probleme na Vašim serverima i radnim stanicama.

Obuhvaćeno je: Telefonska podrška, Dokumentovani savjeti o daljim investicijama i nadogradnji postojeće IT strukture. Za servere: On-line provjera servera (ako je to moguće), Ažuriranje zaštite, Provjere bezbjednosti, Automatska procedura za arhiviranje, Popravke i provjere na licu mijesta kada je to neophodno. Za radne stanice: Riješavanje problema sa hardware-om i software-om, Instalacija i konfiguracija, Pomoć opšteg tipa vezano za računarsku mrežu, Provjera virusa.Neki od osnovni naših servisa su: Antivirusna zaštita, OS update, sigurnosne postavke PC-a, Backup PC-a, Održavanje PC hardware-a, Održavanje office aplikacija, Routeri, switchevi i firewall zaštita, Praćenje performansi mreže i nadogradnje, Dodatno umrežavanje u okviru lokalne mreže, Održavanje i optimizacija serverskih sistema i naprednih LAN servisa, Održavanje i optimizacija rada serverskog hardware-a, Održavanje korporativnih e-maila, Održavanje profesionalnih riješenja za backup i arhiviranje.