Web design stranice Vas predstavlja pozitivno od prvog kontakta jasnim izgledom, brzinom i funkcijom. Danas vlastita web stranica (web prezentacija) je postala potreba svake ozbiljne firme ili organizacije. Web programiranje čini uspješan web sajt profitabilnim i jednostavnim za buduću nadogradnju. Nastup Vaše firme ili organizacije na internetu mora biti primjećen, što znači da mora biti kvalitetan i primjeren djelatnosti firme. Design u velikoj mjeri oslikava profesionalnost Vaše firme. Naš studio oblikuje jedinstvena rješenja za one koji se prvi put predstavljaju na internetu kao i za one koji već posjeduju gotove web prezentacije.

Web dizajneri će oblikovati web prezentaciju koja će Vas predstaviti pozitivno od prvog kontakta, govoreći jasno šta Vaše preduzeće ili organizacija zapravo jest. Profesionalno oblikovanje internet stranica omogućava jednostavan pregled i brzo pronalaženje sadržaja. Redesign internet stranica, udahnut će novi život postojećem web sajtu i donjeti snažan poslovni zamah i privlačit će nove zainteresovane posjetitelje.

Svježi izgled i novi sadržaji govore da Vam je stalo do posjetitelja, te da brižno gradite vlastitu poslovnu sliku. Svaka web prezentacija završava postavljanjem iste na server i testiranjem funkcija u realnim uvjetima. Naš tim će postaviti web stranicu (prezentaciju) na server, provjeriti da li sve funkcionira i otkloniti smetnje za pravilno funkcionisanje internet stranice. Mi u našem studiju stvaramo i realizujemo ideje koje stvaraju most između kupca i Vas, odnosno Vašeg proizvoda ili usluge.

Dosljedno prateći nove trendove, u nizu svojih usluga, nudimo i usluge profesionalnog web design-a i izrade web stranica po željama naših klijenata, za pravna i fizička lica. Sve ono za šta biste morali angažovati ili obrazovati nekoliko ljudi, kod nas možete dobiti na jednom mjestu, za kratko vrijeme i sa garancijom za kvalitet, te uz redovno održavanje. Budući da su svi proizvodi i usluge koje nudi naša firma specifične i većim dijelom sa posebno naručuju, teško je, odnosno nemoguće, odrediti cijenu proizvoda unaprijed.

Svi proizvodi i usluge se rade za svakog naručioca posebno, zavisno o njihovim željama i potrebama, pa su cijene određene po tom kriteriju. Za sve projekte se može izraditi predračun, ako se detaljno opišu želje i zahtjevi kupca. Nudimo izradu jednostavnih web stranica u HTML-u i kompleksnih stranica u obliku portala ili web-shop/kataloga sa dinamičkim sadržajem, mogućnošću administracije od strane korisnika i veliki izbor opcija, koje će vašu web stranicu učiniti zanimljivom za posjetioce.

Pored navedenog u ponudi su i administracija (održavanje) stranice, fotografisanje na licu mjesta, obrada i optimizacija materijala za web, obuka operatora za rad na stranici, periodični izvještaji o posjećenosti i aktivnosti posjetilaca, te savjetovanje pri samom planiranju izrade. Kada se ispune svi uslovi i želje našeg klijenta, stranica je kompletirana i kao takva dugoročna je i isplativa investicija Vašeg poslovanja.